PRIVÁTNÍ POLITIKA

PRIVÁTNÍ POLITIKA GEA SEEDS

Pro účely ustanovení ekologického zákona 15/1999, ze dne 13. prosince ochraně elektronických osobních dat ECOMMERCE END QUALITY TRADING, S.L.U. NIF: B83151134 informuje uživatele, který obdrží soubory osobních údajů registrovaných v RGPD (General Register o ochraně osobních údajů), kde jsou data uložena a zpracova s cílem poskytovat požadované služby a odeslat informace o naší společnosti, které by Vás mohly zajímat..



- DOPRAVA A REGISTRACE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Odesílání osobních údajů je nutné pro kontaktování a získání informace o poskytovaných služeb. Tan kdo neposkytne žadáné požadované osobní údaje nebo nepřijímá tuto politiku o ochraně osobních dat nemůže učinit přihlašení či registraci, nebo přijímat informační služby.

V souladu s ustanoveními zákona 15/1999 ze dne 13. prosince o ochraně osobních údajů, Vás informujeme, že osobní údaje získané jako výsledek odesílání vašich osobních údajů budou zahrnuty do souboru ve vlastnictví (Ecommerce and Quality Trading) se sídlem P.I. La Figuera / Camino Bovalar nº29 - 46970 - Valencia VALENCIA, které zavedly veškerá bezpečnostní opatření zavedená královským dekretem 1720/2007.



ZÁSADY OCHRANY ÚDAJŮ

Zavazujeme se k následujícím otázkám týkajícím se zpracování osobních údajů a našich uživatelů:

  • Zpracování údajů bude vždy v rámci zákona a bude transparentní. Naší prioritou je vždy zachovat vaše práva jako uživatel. V každém okamžiku uvedeme, kdy shromáždíme vaše údaje.
  • Zpracování osobních údajů se provede pouze tolikrát, kolikrát je to nutné. Naše postupy budou v souladu s pravidly pro adekvátní shromažďování osobních údajů.
  • Zbieráme pouze potřebná data. Budeme shromažďovat pouze minimální nezbytné údaje, které jsou potřebné k provedení požadavku uživatele.
  • Osobní údaje uchováváme pouze po dobu nezbytně nutnou.
  • Uděláme vše, co je v našich silách, abychom zajistili, že data budou přenášena a bezpečně uložena a vložena uživateli.



OSOBNÍ ÚDAJE, KTERÉ UCHOVÁME

Osobní údaje, které ukládáme Toto může být vaše e-mail, jméno, město atd. ... jen minimální nezbytné údaje, které budeme potřebovat k poskytování služby. Chcete-li například zanechat komentář na našem blogu, uložíme váš e-mail a vaše jméno pouze, ale k objednávce prostřednictvím našeho internetového obchodu budeme potřebovat další informace, jako je vaše adresa k odeslání objednávky nebo telefonu, pokud dojde k incidentu během doručení

Informace se automaticky shromažďují o našich uživatelích.Tato data jsou například data z relací uložená v cookies, takže se nemusíte přihlašovat pokaždé, když vstoupíte na web nebo preferovaný jazyk. IP bude také uložen při generování nákupního vozíku, ale pouze s cílem zlepšit vaše zkušenosti na našich webových stránkách. Jedná se o data, která se používají ke zlepšení vašeho zážitku z prohlížení a nebudou použita pro komerční účely jakéhokoli druhu.



JAK POUŽÍVÁME VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE?

Případy, kdy budou použity osobní údaje našich uživatelů:

  • Poskytovat službu Když používáte naše služby, například jako komentář na náš blog nebo objednávku z našeho internetového obchodu, budeme vás požádat o minimální osobní údaje potřebné pro poskytování této služby.
  • Zlepšete zážitek z prohlížení. Naši webové stránky shromažďují informace automaticky pouze s cílem usnadnit a zlepšit prohlížení našich uživatelů prostřednictvím našich webových stránek. Data jako preference nebo jazyk relace atd.
  • V marketingových kampaních. V době realizace reklamní kampaně a nabízení slev našim zákazníkům. Nikdy nevydáme nevyžádané pošty a naši uživatelé se mohou kdykoli odhlásit, pokud chtějí přestat přijímat e-maily a upozornění s propagačními akcemi a zajímavými zprávami.
  • Ze statistických důvodů se provede statistické měření typu uživatele, který navštíví naše webové stránky. Statistiky průměrného věku našich návštěvníků, pohlaví atd. Tyto údaje budou vždy zacházet anonymně.
  • Pro jiné problémy a situace, vždy s předchozím souhlasem.



- PŘESNOST A PRAVDIVOST POSKYTNUTÝCH UDAJŮ

Uživatel, který odesílá informace (Ecommerce and Quality Trading) je plně zodpovědný za přesnost a správnost zahrnutých údajů, osvobozuje (Ecommerce and Quality Trading) jakékoliv odpovědnosti.

Uživatel zaručuje a zodpovídá, v každém případě přesnost, pravdivost a platnost osobních údajů, a zavazují se udržovat je v platnosti. Uživatel souhlasí s poskitnutím úplné a správné informace při registraci přihlašovacího formuláře.



JAK ZABEZPEČÍ VAŠE DATA?

Děláme vše pro zajištění bezpečnosti dat. Používáme protokoly zabezpečeného přenosu dat, jako je protokol HTTPS. Vaše anonymní údaje použijeme kdykoli je to možné. Řídíme naše systémy a protokoly tak, aby byly vždy bez zranitelných míst. Vaše nejdůvěrnější osobní data jsou uložena v naší šifrované podobě, jako jsou vaše hesla, takže i naši zaměstnanci nemohou číst hesla našich uživatelů.

Uděláme vše, co je v našich silách, abychom zajistili bezpečnost a integritu dat. Je však nemožné slíbit, že v našem systému nikdy nedojde k narušení bezpečnosti. Ujišťujeme vás také, že v případě úniku nebo krádeže osobních údajů vás budeme informovat za méně než 72 hodin, abyste přijali nezbytná opatření.



- PŘEVOD DAT NA TŘETÍ OSOBU

Ecommerce and Quality Trading neposkytuj osobní údajena třetí stranu či osobu. Nicméně v případě, že bude převedena na jakoukoli třetí stranou/osobu bude učiněna předběžná informace ve které se požaduje výslovný souhlas ovlivněného podle zákona čl.6. LOPD.

Osobní údaje budou k dispozici pro naši vlastní společnost a záložní a databázovou společnost, která s námi spolupracuje, IUKANET SERVEIS SL. Tato třetí strana nikdy nepoužije vaše osobní údaje pro jakýkoli účel, nýbrž je ukládá.



PRÁVA UŽIVATELŮ NA ÚDAJECH UCHOVÁVANÝCH O JEDINĚ

Své komunikace můžete řídit a uplatnit práva na přístup, opravu, zrušení a opozici prostřednictvím poštovní pošty IP. La Figuera / Camino Bovalar č. 29 - 46970 - Valencie- VALENCIA, nebo na e-mail: administración@grupoeqt.com spolu s platným dokladem vpravo jako fotokopie DNI při označování předmětu "OCHRANA ÚDAJŮ".

Právo na informace: znamená, že máte právo vědět, kdy jsou vaše údaje používány. jaké údaje jsou uloženy, kde jsou získány a proč jsou uloženy.

Právo na přístup: znamená, že máte právo na přístup k údajům, které jsme o vás uložili. Můžete požádat o kopii osobních údajů, které jsme od vás uložili, a pošleme vám je do 30 dnů.

Právo na změnu: znamená, že máte právo požadovat změny ve vašich osobních datech, abyste opravili případné chyby.

Právo na zapomenutí: znamená, že kdykoli můžete požádat o odstranění vašich osobních údajů z naší databáze.

Právo zakázat používání dat - s určitými omezeními, můžete nás kdykoli požádat o deaktivaci vašeho uživatele a vymazání dat z databáze.

Právo exportovat data: uživatelé mají právo stáhnout data, která o nich máme, musí o to požádat e-mailem prostřednictvím kontaktního formuláře.

Právo stěžovat si orgány - znamená, že pokud se domníváte, že vaše osobní údaje byly porušeny nebo používány nelegálně, máte právo podat stížnost příslušným orgánům.

Právo na odvolání souhlasu: máte právo zrušit jakékoli oprávnění, které jste nám poskytli, abychom zpracovali a ukládali vaše osobní údaje.



- PRÁVO NA PŘÍSTUP, OPRAVU, ZRUŠENÍ A OPOZICE

Můžete zasílat zpravy a vykonávat práva na přístup, na opravu, zrušení a opozice prostřednictvím poštou na p.i. La Figuera / Bovalar Road No. 29 až 46970 - Valencia VALENCIA, nebo e-mail: administración@grupoeqt.com s platným dokladem, fotokopii O.P. V uvedením předmětu „ochranou údajů“.



- PŘIJETÍ A SOUHLAS

Uživatel prohlašuje , že byl informován o podmínkách o ochraně osobních údajů, přijímá a souhlasí s jejich zpracováním pomocí ((Ecommerce and Quality Trading), a to formou a za účelem uvedené v této politice ochrany osobních údajů.



POD VĚKEM

Přístup k obsahu a službám této webové stránky je zaměřen na osoby starší 18 let. Při prvním přístupu k našemu obsahu musí uživatel informovat o svém věku, aby mohl pokračovat v procházení. Proto geaseeds.com nikdy nebude uchovávat údaje o nezletilých osobách.



- ZMĚNY V TÉTO POLITICE O SOKROMÍ

ECOMMERCE END QUALITY TRADING, S.L.U. Si vyhrazuje právo na změny této politiky a přizpůsobit ji k nové legislativě nebo chudikatuře. Účinná změna je archivována do 15. května 2018.